Nuförtiden är det många som har fått prova på hur det är att göra saker hemifrån, i och med pandemin. Exempelvis träningen. Kanske är det något du vill fortsätta med då det sparar tid? Du slipper resa, du slipper trängas med andra och vänta på din tur på gymmet och du kan träna när du vill. Om du vill ha tips för vad du ska ha i ditt gym så kolla in Gymkompaniet.

Vilken typ av träning?

Du ska välja redskap och material till ditt hemmagym beroende på hur du tränar. Alla behöver kanske inte en bänk för övningar med frivikter. Om du inte bara tränar för att bygga stora muskler, kan det räcka med en träningsmatta och gummiband av olika styrka. Även ett par eller två par vikter beroende på vilka övningar du tänker göra.

Träningsprogram på nätet

Det finns ett stort utbud av träningsvideor och träningstips på nätet. Många av dessa videor har du gratis tillgång till. Det finns också gym som har träning online nu i pandemitider. Det går dessutom att träna utifrån övningar och tips från en bok eller en app. Med andra ord finns det mycket inspiration, så pass att du kan få en varierad träning helt utan gymkort.